Var du blandt den gruppe af danskere, som gav, eller modtog en lille ekstra fræk gave under træet i år? Så var du i hvert fald ikke alene. Flere og flere erotiske hjemmesider og sexshops har reklameret med juletilbud i ligeså høj grad som normale butikker, og sammen med en generel stigning på markedet er sexlegetøj og lignende erotik slet ikke ualmindeligt i et parforhold.

Før man tager ud og køber gaven skal man naturligvis gøre sig nogle overvejelser, da det kan være meget forskelligt fra person til person, hvordan gaven modtages. Man kender naturligvis sin partner, og hvis han eller hun er tilbageholdende, kan man starte småt. Fifty Shades of Grey, eller andre små-erotiske noveller, kan sætte gang i tankerne hos specielt piger.

Still life with massage oil in the spa salonMassagecreme eller små sensuelle gaver kan også inspirere uden at skræmme svigerfamilien, når de åbnes til jul. Hvis kæresten eller konen/manden selv er med på at eksperimentere lidt, kan man naturligvis gå skridtet videre og finde på noget mere pikant. Her skal man blot vælge med omtanke, hvornår gaven skal gives. Er der børn til stede, kan gaven med fordel vente til senere, men flere ville nok ikke tage det ilde op, hvis det blot er sexet undertøj, mens vibratorer og sådanne produkter stadig ses som en privat affære for de fleste. Man kan også vælge løsningen at købe et gavekort til en fræk butik, da denne kan åbnes og ses af andre, uden at det nødvendigvis afslører for meget.

Den næste overvejelse ligger i, hvor gaven skal købes. I en fysisk butik, kan man tit få råd og vejledning til forskellige produkter, hvilket helt klart har sine fordele, hvis man selv er førstegangskøber. Man kan naturligvis også finde meget information på nettet, men det kan være noget mere forvirrende. Dog er udvalget væsentlig større og nogle gange billigere, og man beholder anonymiteten på nettet. Man skal naturligvis huske selv at hente gaven, men som julegave kan man sagtens holde det hemmeligt.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website