Hvis du godt kunne tænke dig at blive vinduespudser, eller vinduespolerer som det hedder rent fagligt, har du gode jobmuligheder. I dag er der mange virksomheder som søger en vinduespudser. Uanset om du er interesseret i at starte din egen virksomhed i Køge, eller blot kunne tænke dig at arbejde som vinduespudser ved en anden virksomhed, kan du nemt komme til dette.

Men hvad kræver det at blive vinduespudser? Jo, det vil vi svare på i denne artikel. Som vinduespudser kan du komme til at pudse vinduer mange steder, både ved private hjem, men også fabrikker, forretninger, skoler og ja, listen er ligeså lang som der er virksomheder i Køge.

Hvordan er arbejdet med vinduespudsning i Køge?

Går du stadig med tanken om at blive vinduespudser, skal du være opmærksom på, at du vil komme til at arbejde alene når du er ude i feltet. Du skal derfor kunne arbejde selvstændigt, ligesom at du skal kunne være ansvarlig. Bliver det arbejde du yder ikke gjort ordentligt, vil virksomheden der har dig ansat finde en anden.

Er du ansat af en virksomhed, som er hyret til at gøre rent, vil det gå ud over virksomheden, og din handling kan måske få flere mennesker til at blive arbejdsløse. Det er ikke bare at møde op, og gøre rent som mange fejlagtigt tror. I visse tilfælde kan du også være ude for at du skal op på et stillads eller i lift, og du må derfor ikke være bange for højder.

Hvis du ikke tager højde for sikkerheden på et stillads, vil du være udsat for stor fare. Du vil også sætte dine kollegaer i fare, og så vil det ikke vare længe inden arbejdstilsynet er der for at stoppe alle operationer. Du kan også risikere at blive fyret inden at arbejdstilsynet hører om den opførsel, som du har lavet.

Vinduespolering i Køge – Denne uddannelse skal du tage

Selvom at du har mulighed for at få job som ufaglært vinduespudser, er det altid godt med en uddannelse i baghånden. En uddannelse vil nemlig sørge for at du får en ordentligt løn, ligesom at dine muligheder er flere og større, hvis nu at du skulle blive fyret som vinduespudser.

Der findes mange uddannelser, som du kan tage, og du skal kigge på din egen fremtid, når du skal til at vælge den uddannelse der passer bedst til dig. En helt almindelig uddannelse som rengøringsassistent er et godt udgangspunkt. En uddannelse som rengøringsassistent giver dig nemlig mulighed for at videreuddanne dig, ligesom at du kan få job i stort set alle virksomheder som ligger i Køge og omegn. Er der noget folk skal have gjort, er det at få gjort rent.

Vil du gerne være vinduespolerer i Køge eller omegn, så skal du gå målrettet efter det.

Kan jeg starte min egen virksomhed som tilbyder vinduespudsning i Køge?

Det kan du i princippet ja, men når du starter din egen virksomhed er der mange ting, som man skal holde styr på. Konkurrencen i rengøringsbranchen er ligeledes meget hård, og du skal være opmærksom på at holde dine priser i bund.

Du kan læse meget mere om at starte som selvstændig her.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website